קולנוע קולינרי

חיפוש סרטים

>

קולנוע קולינרי

לאחר הסרט יתקיים דיון בנושא רלוונטי לסרט עם עיתונאית מנחה ובשלנית הילה אלפרט

איך הופכים אהבה לתבשיל קדרה מהביל? בסרט "הקדרה" רוקחת אז'ני (ז'ולייט בינוש) את האהבה לתבשיל שרק יחידים זוכים לטעום אותו. הסרט עוסק באהבה לבישול ולחומרי גלם, אהבה המשתקפת בכל תנועת יד, באור, בצבע, בצילום המרהיב ובאהבה שבלב.

איך משנים כישרון ויוהרה את כיוון חייו של אדם? איך הופכת מפלה לתובנה לגבי מה שחשוב באמת? סיפור קטן על שף גדול שמשבר מחזיר אותו אל האהובים לו. הבמאי אומברטו ספינאצולה מעמיד בלב הסרט "אני לא ארעב" את נושא הצלת המזון ומאיר לנו, הצופים, את הנושא.

לפעמים חלומות מתגשמים. הסרט "חלומות מסוכר" מבוסס על סיפורו האמיתי של יזיד איחרמהן, שכנגד כל הסיכויים, דרך אהבת האפייה, הופך מנער אומנה שגדל בעולם ללא עתיד לשף קונדיטור וזוכה בתחרות בינלאומית. סרט העוסק בחלום, בתקווה ובאמונה.

"כוכבי מישלן – סיפורים מהמטבח": הסרט עוסק בעולם הבישול העילי, בשפים שהפכו למשפיענים ומובילי דעה. במאי הסרט ראסמוס דינסן עקב במשך שנתיים אחרי 15 שפים מובילים כדי להביא לצופה מסמך רלוונטי, הבוחן לעומק את הסצנה המרתקת של מסעדות מישלן.

לא נמצאו פריטים לתצוגה