דוקולינריה

רצועה תיעודית הבוחנת נקודות השקה שונות בין אוכל לתרבות וחברה בארץ ובעולם, מעלה על השולחן כמה מההיבטים המדוברים פחות של התרבות הקולינרית העכשווית, ומבקשת לבחון יחד עם הצופים הקשרים שונים בין אוכל ותהליכי הכנתו לבין חברה ופוליטיקה.

ההקרנות ילוו בדיונים בהם ישתתפו כמה מהשפים הבולטים בישראל היום, לצד מומחים ופעילים מתחומי בריאות, קיימות, פילנתרופיה ועוד בהנחיית העתונאית ואשת האוכל הילה אלפרט. לאחר ההקרנות הצופים יתכבדו בטעימות.

לא נמצאו פריטים לתצוגה