נורדי זה טבע – כוכבי מישלן | Nordic by Nature - Michelin Stars

קולנוע קולינרי

  • ארכיון - פסטיבל 38
  • בימוי: ראסמוס דינסן
  • דנמרק, ספרד 2021
  • 65 דקות
  • אנגלית
  • תרגום לעברית

איי פארו הם מיקרוקוסמוס עתיק של היסטוריה נורדית-סקנדינבית, חומרי גלם מעולים, תעשיית פירות ים משגשגת, מפלים מרהיבים, אנשים מיוחדים, והפנינה שבכתר - מסעדת KOKS. לפני הקורונה הגיעו אנשים מכל רחבי העולם לאיים במיוחד כדי לסעוד ב-KOKS, מסעדת עילית המגישה תפריט הגדל ומיוצר כולו בטווח של 500 מייל מהמסעדה, בשטח הררי, עם טמפרטורות קפואות בחורף וחשיכה מוחלטת.

הסרט התיעודי רב הקסם עוקב אחר חיי היומיום באיים ואחר המסעדה המעוטרת בשני כוכבי מישלן. "נורדי זה טבע", שצולם במשך 18 חודשים, מציג בפנינו את השף הצעיר תושב המקום פול אנדריאס זיסקה ובוחן את המסורות, ההיסטוריה והמנהגים שמייחדים את מסעדת היוקרה המרוחקת ביותר בעולם.

פילמוגרפיה: Terroir to Table - Wine Lovers' Guide to Food and Wine (2022), Michelin Stars: Tales from the Kitchen (2017)

 

**לאחר הסרט - מפגש של עיתונאית ואשת הקולינריה הילה אלפרט עם במאי הסרט ראסמוס דינסן.
לאחר המפגש ארוחת טעימות בגן הפסטיבל.


* לקוחות יקרים: ברכישת כרטיסים מרובים, אתם מוזמנים לבקר בעמוד הכרטיסיות ומבצעים לקבלת המחיר המשתלם ביותר.
שימו לב: את הכרטיסייה יש לרכוש לפני הזמנת הכרטיסים לסרט.
 

  • בימוי ראסמוס דינסן
  • הפקה יספר ירל בקר
  • צילום ראסמוס דינסן, יספר ירל בקר
  • עריכה קלאוס דה לאון היינקה, מרטין שמידט
  • מוזיקה ניקולאי טורפ לארסן
  • פסטיבלים סן סבסטיאן, CPH DOX, ניופורט (פרס חביב הקהל לסרט הקולינרי)
  • מקור סוויט אנד סייבורי פילם קומפני