מן האדמה לשולחן - מדריך לאוהבי יין | Terroir to Table - Wine Lovers' Guide to Food and Wine

קולנוע קולינרי

  • ארכיון - פסטיבל 38
  • בימוי: ראסמוס דינסן
  • דנמרק 2022
  • 80 דקות
  • אנגלית
  • תרגום לעברית

יין הוא לא רק יין. הוא עבודה קשה, תשוקה ללא גבולות, עוגן לאירועים חברתיים, מפתח לחושים. יין נושם וחי ונוסע בעולם.

הסרט התיעודי החדש "מן האדמה לשולחן" מוביל אותנו כל הדרך מן הגפנים העירומות של אמצע החורף ועד למרתף הצונן בו מוחזקים הבקבוקים המוכנים; ממטבחים מסורתיים ועד לאירועים גסטרונומיים; מימים קשים ביקב ועד לאורות הנוצצים של מסעדות יוקרה. אנחנו פוגשים מומחים ליין, שפים, מדענים, סומלייה ועוד, לומדים על התעשיה והעשייה מכל הכיוונים, על מה הופך יין לנפלא, על השילוב הנכון בין יין לאוכל. כל מה שצריך לדעת על 'המשקה התרבותי ביותר בהיסטוריה של האנושות'.  

פילמוגרפיה: Nordic by Nature - Michelin Stars (2021), Michelin Stars: Tales from the Kitchen (2017)

לאחר ההקרנה - מפגש של העיתונאית ואשת הקולינריה הילה אלפרט עם הסומלייה איש היין אבירם כץ.


* לקוחות יקרים: ברכישת כרטיסים מרובים, אתם מוזמנים לבקר בעמוד הכרטיסיות ומבצעים לקבלת המחיר המשתלם ביותר.
שימו לב: את הכרטיסייה יש לרכוש לפני הזמנת הכרטיסים לסרט.
 

  • בימוי ראסמוס דינסן
  • הפקה יספר ירל בקר
  • צילום ראסמוס דינסן, יספר ירל בקר
  • עריכה הנריק וינסנט טיסן
  • מוזיקה רונה פונק, אנדרס כריסטנסן
  • פסטיבלים CPH:DOX
  • מקור DR מכירות